Szolgáltatáslánc

ACO szolgáltatáslánc – mert a minőség nem állhat meg csak a terméknél

Mint a vízelvezetési megoldások piacvezető fejlesztője és gyártója különösen büszkék vagyunk arra, hogy minden megközelítésben szakértőivé váltunk a csapadékvíz menedzselésének.

Minden esetben boldogok vagyunk, ha megoszthatjuk több évtizedes szakmai tapasztalatunkat partnereinkkel, legyenek azok tervezők, kivitelezők, beruházók vagy kereskedők.

Nem egyszerűen segítjük az Önök hétköznapi munkáját, de együttműködésünk garanciát nyújt a teljes építőipar számára, hogy minden esetben a legideálisabb és leginnovatívabb ACO műszaki megoldások kerüljenek alkalmazásra.

Információ & képzésTrain

A csapadékvizek menedzselése a legdinamikusabban fejlődő építőipari szektor. Új EU-s és hazai szabályozási rendszer folyamatosan változik és fejlődik, mindezek mellet innovatív termékek és műszaki megoldások követése komoly kihívást jelent a piaci szereplőknek. Az ACO felkészült szakemberei ACO Akadémia sorozatával, valamint ACO Lunch & Learn session helyszíni oktatásokkal segítik a tervezőket, beruházókat és kivitelezők a változások értelmezésével és megértésével.

Tervezés & optimalizációDesign

Csapadékvíz menedzselési tervezés mindig nagyon komplex feladat. Különböző gyártók termékeinek kombinálása rizikót jelent. Az ACO műszaki tanácsadói egy 50 év műszaki tapasztalatával rendelkező céget képviselnek, és folyamatos képzésünknek köszönhetően maximális segítséget nyújthatunk a tervezés folyamán, hogy a tervezők egy koncepcióval kifejlesztett termék rendszert tervezhessenek be.

Helyszíni segítség & AsszisztenciaSupport

Az ACO műszaki tanácsadó csapata képes támogató segítséget nyújtani csapadékvíz menedzselési feladatok esetén tervezőknek és kivitelezőknek is. Gyakran a helyszíni segítség, tanácsadás nyújt igazi megoldást a közös cél elérése érdekében. Kollégáink szívesen vonulnak ki a kivitelezés bármely szakaszában, hogy a helyszín ismeretében az adott projektre szabottan a legideálisabb műszaki megoldást kidolgozzák.

Szerviz & ellenőrzésCare

Az ACO mint szolgáltatást nyújtó cég, nem elégszik meg egyszerűen az értékesítéssel. Nem hagyjuk magára partnereinket, miután megvásárolták az ACO műszaki megoldásait. Karbantartó és üzemeltetői feladatokat is ellátunk, hogy garantálható legyen rendszerünk megbízható működése.