ACO Lunch & Learn Session

Az ACO Lunch & Learn session egy újszerű tervezői oktatási és egyeztetési forma, melyet eddig tapasztalataink alapján nagyon pozitívan éltek meg mélyépítő és közműves tervezők.

Az esemény lényege, hogy az ACO szakembere ebéd időben teszi tiszteletét a tervező csoportnál. Az eseményen résztvevők részére komplett ebédet szolgálunk fel, és a vízelvezetés, vízkezelés és víztározás/szikkasztás témakörét érintő jogszabályokkal és termékújdonságokkal kapcsolatban tartunk nagyon hasznos előadást. Az ebédet mi biztosítjuk.

Tapasztalataink szerint ezeknek az eseményeknek sokkal közvetlenebb hangulata van, mint az általános prezentáció stílusú oktatásoknak. Ebben az esetben egy ebéd közben szakmai kérdéseket megvitató és elemző társaság alakul ki, és ily módon egy igazán interaktív, maradandó egyeztetés lesz a végeredmény. Így a drága munkaidőt hasznosan lehet kiaknázni még az ebédidőben is.

Ezek a Lunch & Learn események jellemzően 11.00-kor kezdődnek és 12.00-kor érnek véget. Az ACO Lunch & Learn Session bármelyik tervező cég által igényelhető – nem kerül semmibe – csak a helyszínt kell biztosítani, mely jellemzően a tervező iroda tárgyaló helyisége. A többi a mi dolgunk.

Dobos István
SWM menedzser
+(36)-30-311-7070
dobos.istvan@aco.hu